Intact Media Group, proprietarul Antenelor, a lansat recent LaJumate.ro, platforma de anunturi care concureaza cu „greii” pietei de anunturi, Okazii.ro si OLX.ro.

Platforma arata mai aproape de modelul OLX.ro, atat ca design cat si ca model de business – anunturile nu primesc review-uri de la utilizatori, precum Okazii.ro. In prezent, LaJumate.ro are cateva mii de anunturi pe site, insa este de asteptat ca numarul lor sa creasca exponential in urmatoarea perioada datorita fortei canalelor media Intact.

In prezent, postarea anunturilor este gratuita si compania promite ca asa va ramane; nu exista limita de anunturi pe care un utilizator le poate publica; ramane de vazut ce model de business va introduce Intact dupa ce va considera ca a atins un numar critic de utilizatori.Antena 3, detinuta de Intact, mai detine si TotulRedus.ro, site care pare insa aproape parasit.

LaJumate.ro nu se apropie insa de complexitatea celor doi concurenti directi, cel mai bun exemplu fiind cautarea pe site, care nu are niciun fel de filtru. Ramane de vazut daca Intact are forta (si interesul) necesar pentru a investi in dezvoltarea backend a platformei.

Categoriile sunt similare cu ale celor doi concurenti directi, site-ul fiind insa mai aerisit. Pe acest subiect a scris si Orlando Nicoara pe blogul personal.

Cum ti se pare noua platforma, concurenta cu OLX si Okazii.ro? Te incurajam sa comentezi.

Citeste si:
OLX permite comercializarea de animale de companie
Prima platforma online unde...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Ce urmareste OLX prin lansarea noului site de imobiliare, Storia.ro