Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a devenit tata, dupa ce sotia lui, doctorul Priscilla Chan, a nascut o fetita, care a primit numele Max. Acesta este primul copil al lui Mark Zuckerberg si al sotiei sale, Priscilla, potrivit Mediafax.

"Priscilla si cu mine suntem foarte fericiti sa ii uram bun venit fiicei noastre, Max, in aceasta lume", a anuntat Mark Zuckerberg, pe contul sau de pe platforma de socializare Facebook. Mark Zuckerberg a mai spus ca, pentru nasterea fiicei sale, el si Priscilla au scris o scrisoare despre lumea in care spera ca Max sa creasca.

"Este o lume in care generatia noastra poate contribui la progresul potentialului uman si la promovarea egalitatii", a mai spus Mark Zuckerberg, precizand ca acest lucru se poate realiza printr-o serie de actiuni, precum vindecarea bolilor, invatamantul personalizat, producerea de energie din surse regenerabile, conectarea oamenilor, construirea unor comunitati puternice, reducerea saraciei, asigurarea de drepturi egale si intelegerea intre natiuni.

Zuckerberg si sotia sa vor dona 99% din actiunile la Facebook pentru acte de caritate

El a mai spus ca Facebook si-a luat angajamentul de a ajuta la crearea acestei lumi pentru toti copiii. "Vom da 99% din actiunile noastre la Facebook - a caror valoare se ridica in prezent la aproximativ 45 de miliarde de dolari - pentru ca in timpul vietii noastre si impreuna cu multi altii sa imbunatatim aceasta lume pentru generatia viitoare", a mai afirmat Mark Zuckerberg.

De asemenea, Mark Zuckerberg le-a multumit utilizatorilor retelei de socializare acebook pentru toata dragostea lor si pentru sprijinul acordat in perioada in care sotia sa a fost insarcinata.

"Ne-ati dat speranta ca impreuna putem construi aceasta lume pentru Max si pentru toti copiii", a mai spus Mark Zuckerberg. La mesajul scris pe contul sau de Facebook, Mark Zuckerberg a atasat si scrisoarea adresata fiicei sale.

Aproape 200.000 de utilizatori ai platformei Facebook au dat "like" la mesajul lui Mark Zuckerberg privind nasterea fiicei sale, in mai putin de o ora de la publicarea acestuia. De asemenea, mesajul acestuia a fost distribuit de aproape 15.000 de ori in acelasi interval.

Mark Zuckerberg, in varsta de 31 de ani, a anuntat, in luna august, ca sotia sa, Priscilla Chan, este insarcinata, sarcina fiind destul de evoluata la momentul respectiv, dupa cum a precizat cofondatorul Facebook.

La momentul respectiv, Mark Zuckerberg a facut public faptul ca el si Priscilla au mai incercat sa aiba copii, insa primele trei sarcini ale sotiei sale nu au putut fi duse la bun sfarsit. "Speram ca, impartasind experienta noastra, vom da mai multor oameni aceeasi speranta pe care am avut-o noi si ii vom ajuta sa se simta confortabil vorbind despre problemele lor", a scris atunci Mark Zuckerberg, pe contul sau de Facebook.

"Incepi sa-ti faci planuri si acestea sunt spulberate. Cei mai multi nu vorbesc despre pierderile de sarcina, temandu-se ca acest lucru le va afecta imaginea, asadar, se chinuie de unii singuri", a adaugat acesta, completand ca Priscilla, in varsta de 30 de ani, si copilul sunt sanatosi. "In timpul ecografiei, ea (fatul, n.r.) chiar a ridicat degetul mare, ca un 'like', asa ca sunt convins ca seamana cu mine", a glumit Zuckerberg.

Mark Zuckerberg si Priscilla Chan s-au cunoscut la Universitatea Harvard, unde au fost colegi, si au avut o relatie de peste zece ani inainte de a se casatori, in anul 2012. Mark Zuckerberg este in prezent unul dintre cei mai tineri si de succes oameni de afaceri din lume, avand o avere estimata de Forbes la 46,8 miliarde de dolari. Facebook este cea mai mare retea de socializare din lume, avand 1,49 de miliarde de utilizatori activi in fiecare luna.

Sursa foto: Mark Zuckenberg/Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri