Orange lanseaza primele sale oferte comerciale care includ si servicii livrate prin intermediul infrastructurii fixe

Orange face ultimele pregatiri pentru a lansa, in februarie, primele sale oferte comerciale care includ si servicii livrate prin intermediul infrastructurii fixe a Telekom, pe baza acordurilor de partajare a retelelor semnate intre cele doua companii in decembrie 2015.

.Orange este liderul pietei locale de telefonie mobila, iar Telekom este cel mai mare grup de comunicatii fixe si mobile din Romania, conform Mediafax.

"Primele oferte comeciale fix - mobil ale Orange care includ servicii fixe livrate pe baza infrastructurii Telekom vor fi lansate in februarie", a declarat pentru ZF o sursa din industrie, familiara cu negocierile dintre operatori.

Conform altei surse din piata de comunicatii, lansarea va avea loc la jumatatea lunii februarie. Orange si Telekom, cei mai mari jucatori de pe piata locala de comunicatii, au semnat la inceputul lunii decembrie 2015, dupa doi ani de negocieri duse in secret, un acord prin care isi ofera acces la reteaua fixa, respectiv mobila 4G. Ca urmare a celor doua acorduri clientii serviciilor de telefonie mobila ai Telekom vor avea acces la reteaua 4G outdoor a Orange, iar subsidiara gigantului francez va putea sa le ofere clientilor pachete complete de servicii fix-mobil, inclusiv IPTV, prin reteaua fixa a Telekom.

Sursa foto: Brian A Jackson / Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea New Media »Setari Cookie-uri