Vali Radu, Marketizator: Sunt doua tipuri de oameni - cei care fug de lucruri si cei care fug CATRE ceva

Valentin Radu este antreprenor in serie si owner al Marketizator, companie care a atras recent o investitie de 1 mil. de euro; chiar daca vorbim de sume mari, Valentin considera ca succesul vine in Romania la un cost uneori prea ridicat. "Poti invata si porni un business cu doar cateva sute de euro, nu ai nevoie de mii sau zeci de mii!", considera el.

Foarte dinamic, plin de inspiratie si planuri, Valentin Radu urmareste anul acesta sa isi dubleze echipa, nefiind exclus ca anul viitor Marketizator sa ajunga la 100 de angajati si sa gaseasca clienti pe aproape toate continentele. "Gasirea de angajati este un proces complex. Am avut insa surprize placute - de exemplu, am inregistrat un videoclip scurt cu mine, oferind o perspectiva pozitiva asupra pietei IT din Romania ca raspuns catre un grup de romani care sustineau ca nu renteaza sa stai in tara. Imediat dupa aceea, am primit foarte multe CV-uri!", spune Valentin, in cadrul emisiunii WALL-STREET 360.

Afla din dinamicul interviu video ce intrebari apreciaza Valentin Radu in procesul de angajare, cum motiveaza angajatii si ce parere are de cultura corporate vs cea antreprenoriala.

Setari Cookie-uri