In cateva luni ai putea observa ca rezultatele cautarilor tale de pe computer vor fi diferite de cele de pe mobil, desi folosesti aceiasi termeni. Google a decis sa inceapa sa indexeze site-urile mobile separat.

Compania cu sediul in California avea in plan acest lucru inca de anul trecut, avand in vedere cresterea continua a numarului de utilizatori mobile. Gary Illyes, analist Google, a asigurat utilizatorii ca cele doua sisteme de indexare vor coexista, insa cel de pe desktop-uri nu va mai fi atat de la curent si updatat ca cel pentru terminale mobile, scrie Engadget.com.

Marele G a lansat in trecutul apropiat mai multe facilitati care aveau ca scop incurajarea ownerilor de website-uri sa realizeze site-uri responsive, mobile ready. Anul trecut, compania a anuntat ca va prioritiza Website-urile optimizate pentru telefoane. Mai recent, compania a inceput sa ofere prioritate mai mare site-urilor care se incarca mai repede pe mobile, in detrimentul celor care au timpi de incarcare mai redusi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Ce si cat cauta romanii pe Internet, in timpul verii
Setari Cookie-uri