Incepand de astazi, programul Launchpad Accelerator de la Google este disponibil si in Romania. Acesta se adreseaza start-up-urilor mature din domeniul tehnologiei, care au dezvoltat si lansat deja un produs si vor sa se extinda la nivel global.

Launchpad Accelerator este un program de mentorat de 6 luni pus la dispozitie de Google companiilor selectate, cu scopul sustinerii cresterii acestora. Programul demareaza cu doua saptamani de pregatire la San Francisco, unde vor avea parte de traininguri intensive cu ingineri si manageri de produs din peste 20 de echipe Google, precum si intalniri cu experti din toata lumea. In cele 6 luni, participantii vor primi suport din partea Google (în valoare de 50.000$), produse Google, sprijin pe zona de PR si vor colabora strans cu echipa Google din tara lor de origine.

Pagina programului Launchpad Acceelerator esta aceasta. Aici gasiti formularul de inscriere si exemple de start-up-uri selectate in editiile anterioare ale programului. Inscrierile se vor inchide pe 2 octombrie. Start-up-urile acceptate in cadrul programului vor merge la San Francisco la finalul anului.

Mai multe detalii despre Launchpad Accelerator, eligibilitate, conditiile de selectie si program puteti citi pe blogpostul care anunta extinderea programului.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri