Instagram a inceput sa lanseze operatiunea „ascunderea like-urilor” pe fotografii si continut video, astfel incat utilizatorii sa se axeze pe continut, nu pe cate like-uri primesc postarile.

In urmatoarele zile, utilizatorii din Canada nu vor mai putea vedea numarul de like-uri pe postarile celor pe care ii urmaresc.

La o conferinta F8 de saptamana aceasta, Facebook a confirmat ca va scoate like-urile publice, treptat, pentru toti utilizatorii retelei sociale, astfel incat oamenii sa se axeze pe imagini si clip-uri si nu pe atragerea de like-uri.

„In timpul acestui test, doar tu vei mai putea vedea cate like-uri ai primit la o postare, nu si followerii tai”, explica oficialii Facebook, companie care detine Instagram, scrie presa internationala.

Scopul schimbarii este ca Instagram sa se intoarca la origini si sa nu devina o platforma in care iti masori popularitatea in functie de numarul de like-uri. Mai rau, Instagram a devenit atat de important pentru influenceri incat unii dintre ei chiar au gasit metode de a atrage like-uri false, sau chiar sa plateasca sume mari de bani pentru a trisa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri