Webstock Awards, competiția anuală de proiecte și campanii de comunicare online, digital marketing și social media, ce se desfășoară sub umbrela Webstock, cel mai mare eveniment de social media și online communication din România, revine pe 13 octombrie. Cea de-a 16-a ediție va avea loc la Hotel JW Marriott din București și va reuni cei mai talentați creatori digitali, branduri inovatoare și pionieri în industria online.

De-a lungul anilor, Webstock Awards a devenit cunoscută pentru angajamentul său de a evidenția excelența și inovația în mediul digital. În ediția din acest an, competiția evoluează, aducând în prim-plan două secțiuni distincte: Creators Awards și Brands Awards. Această schimbare reflectă dorința de a recunoaște atât proiectele de creație ale influencerilor digitali, cât și campaniile memorabile ale brandurilor din mediul online.

Secțiunea Creators Awards va sărbători contribuția semnificativă a creatorilor de conținut din domenii precum comunicare, marketing, digital, tehnologie, business și dezvoltare personală. Acești pionieri digitali reușesc să câștige admirația publicului și să creeze comunități puternice prin amprenta lor online. Categoriile de premii sunt diverse și includ recunoașterea excelenței în vlogging, blogging, podcasting, storytelling și multe altele. Înscrierile în competiție sunt deschise până pe 25 august.

Secțiunea Brands Awards va evidenția eforturile brandurilor și agențiilor care au lansat proiecte ingenioase și campanii inovatoare în ultimul an. Într-o lume în continuă schimbare, creativitatea și tehnologia se împletesc pentru a defini ceea ce este extraordinar în mediul digital. Categoriile secțiunii oferă recunoaștere celor mai bune campanii sociale, strategii de marketing inovatoare, experiențe de utilizator excepționale și multe altele. Pentru a avea șansa de a intra în competiție, brandurile și agențiile sunt încurajate să își trimită propunerile până pe 6 septembrie.

Webstock Awards 2023 promite o seară plină de strălucire, inspirație și recunoaștere pentru cei care au contribuit la transformarea mediului digital într-un spațiu vibrant și inovator. Evenimentul va aduce împreună profesioniști din diverse industrii și domenii de activitate, demonstrând încă o dată puterea conexiunilor digitale și a creativității nelimitate.

Mai multe detalii despre înscrierea în competiție, dar și participarea la eveniment sunt disponibile pe site-ul www.webstockawards.ro.

Pentru a fi la curent cu ce se întâmplă la Webstock, puteți urmări pagina oficială de Facebook: www.facebook.com/webstock, contul de Instagram: www.instagram.com/webstockro sau contul de LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/webstockro.

Webstock este un eveniment organizat în parteneriat cu Vodafone România și TikTok, Penny, BCR, Dell România, De'Longhi și Siviero Maria.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri