27 Iulie 2011

Asociatia Brokerilor extinde programul de formare profesionala



Asociatia Brokerilor continua in luna august programul de formare profesionala continua pentru angajatii din societatile care isi desfasoara activitatea in domeniul valorilor mobiliare, se arata intr-un comunicat.

In prezent, se desfasoara cursuri pe temele “Leadership”, “Planificarea vanzarii” si “Produse de investitii folosite in alte state membre ale Uniunii Europene, conditii si tehnici de implementare in Romania”.

Din septembrie, vor fi acoperite opt teme noi, iar cursurile se vor desfasura in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Iasi, Craiova si Constanta.

Aceste cursuri sunt autorizate de CNVM ca programe de formare profesionala continua, conform Regulamentului 12/2010 al CNVM.

Participarea la cursuri si la seminar este gratuita, acestea fiind organizate in cadrul proiectului “Imbunatatirea aptitudinilor antreprenoriale pentru angajatii din domeniul valorilor mobiliare”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013" - "Investeste in oameni!", derulat de Asociatia Brokerilor in parteneriat cu Siveco Romania SA.



Citeste si