12 Octombrie 2011

Asociatia Brokerilor organizeaza cursuri gratuite de specializare



Asociatia Brokerilor anunta organizarea a 14 sesiuni de cursuri gratuite, in luna octombrie 2011, in cadrul programului de formare profesionala continua pentru angajatii din piata de capital, a anuntat institutia printr-un comunicat.

Se vor organiza cursuri de „Leadership”, in doua sesiuni la Bucuresti, de „Management financiar, management de risc al investitiilor”, la Bucuresti si Brasov dar si de „Produse de investitii folosite in alte state UE”, doar in Bucuresti.

De asemenea, se vor organiza si cursuri de „Planificarea vanzarii”, in Bucuresti si Cluj, “Identificarea si gasirea de solutii la nevoile clientului”, desfasurat in Bucuresti si ”Tehnici de negociere”, sustinut in Bucuresti si Brasov.

Asociatia Brokerilor propune tuturor entitatilor care isi desfasoara activitatea in piata de capital si un curs de ”Comunicare” care va avea loc la Bucuresti si Constanta.

Cursurile fac parte din proiectul “Imbunatatirea aptitudinilor antreprenoriale pentru angajatii din domeniul valorilor mobiliare”, "Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013" - "Investeste in oameni!".



Citeste si