28 Octombrie 2011

UE se lauda cu solutii, bursele au cresteri record. Deschidem sampania?



Raspunsul specialistilor? NU! In ciuda balonului de oxigen primit de pietele financiare in aproape nimeni nu se incumeta sa faca declaratii 100% optimiste.

Evoltuiile pozitive ale pietelor de actiuni sunt asteptate sa persiste in urmatoarele zile, dar pe termen mediu incertitudinea ramane.

Personal cred ca este posibil ca acest sentiment pozitiv sa mai persiste in piata cateva zile, insa este prea devreme sa sa spunem ca de-acum incepe o noua piata bull. S-au luat niste decizii, acum ele trebuie executate. Punerea in practica a hotararilor de ieri (n.red. marti), precum cea privind reducerea datoriilor cu 50%, implica destule necunoscute si dificultati. Eu inca astept detalii despre aceasta recapitalizare a bancilor”, spune , director de tranzactionare in cadrul societatii de brokeraj Intercapital Invest.

Pe BVB urmeaza perioada anuntarii rezultatelor financiare la noua luni ale companiilor. Joi sunt asteptate cifrele Retrasib, Socep, Turbomecanica dar si a bancii austriece Erste Bank. BRD, a doua cea mai mare companie listata in piata romaneasca isi va anunta rezultatele financiare saptamana viitoare.

Sursa imagine: sxc.hu



Citeste si