Un pachet de 20,5% din firma de constructii Concefa Sibiu (COFI) a fost vandut luni pe Bursa de la Bucuresti, valoarea tranzactiei fiind de 6,4 milioane lei (1,48 milioane euro).
Schimbul a fost realizat in piata deal, intreg pachetul de 129,1 milioane actiuni fiind vandut la un pret de 0,05 lei/unitate, identic celui inregistrat in precedenta sedinta bursiera.

Concefa a fost transferata in acest an din piata Rasdaq pe BVB. Principalul actionar al companie este Horatiu Cercel, care controleaza 57,4% din companie.

Compania a inregistrat o pierdere de 11,5 milioane lei in primele noua luni din 2011 si afaceri de 51,4 milioane lei.

In piata spot, titlurile COFI se tranzactionau la 0,05 lei/unitate, compania fiind astfel evaluata la 31,5 milioane lei (7,2 milioane euro).

Sursa imagine: sxc.hu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri