Adunarea Genererala se va desfasura pe data de 23 februarie.

Miscarea este surprinzatoare avand in vedere ca pana acum Socep, care detine unul dintre principalele terminale din portul Constanta, nu a mai luat decizii care sa indeparteze societatea de activitatea de baza.

Pana la ora redactarii acestei stiri reprezentantii SOCP nu au putut fi contactati pentru a da mai multe detalii despre anuntata societate de investitii.

Administratorii Socep au convocat si Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor in care va fi numit auditorul financiar al societatii.

Citeste si:

Verii Niculae si Ion Dusu sunt principalii actionari ai operatorului portuar, acestia controland 12,8% prin intermediul Celco Constanta. De asemenea, grupul DD Constanta, firma rezultata din separarea activitatilor Celco, detine 31,8% din titlurile SOCP. Un alt actionar al societatii este Transport Trade Services (TTS), grup controlat de omul de afaceri Mircea Mihailescu, cu o participatie de 14,1%.

Socep a facut un profit de 7,21 mil. lei in primele noua luni din 2011, de 12 ori mai mare fata de cel inregistrat in perioada similara din anul precedent.

Sursa imagine: sxc.hu