Piraeus Bank va distribui in Romania 12 fonduri de investitii, denominate in EUR si USD, fonduri mutuale administrate de ING Investment Management si Pioneer Investment.
Banca va avea in oferta atat fonduri de actiuni cat si fonduri cu investitii in instrumente cu venit fix.

Suma minima totala de investitie este de 600 de euro sau dolari. Piraeus percepe un comision de subscriere de 2,5% in cazul fondurilor de actiuni, si de 1,5% in cazul fondurilor de obligatiuni. Comisionul de rascumparare este zero.

“Avand expunere atat pe pietele emergente cat si pe cele dezvoltate, fondurile oferite de Piraeus Bank Romania sunt solutia pentru clientii care doresc o investitie lichida, cu potential ridicat, care ofera acces la pietele financiare din Europa, America Latina, Asia sau Statele Unite ale Americii. Credem ca diversificarea portofoliului de servicii este unul dintre cele mai eficiente instrumente de fidelizare a clientilor existenti si de atragere a unora noi” a declarat, intr-un comunicat de presa, Iuliana Anchidin (foto), Head of Institutional Sales din cadrul Diviziei de Financial & Capital Markets a Piraeus.

Noul serviciu este disponibil la nivel national, in 18 sucursale ale Piraeus Bank Romania, urmand ca proiectul sa fie implementat in toata reteaua de unitati a bancii.

Sursa imagine: Compania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri