Banca va avea in oferta atat fonduri de actiuni cat si fonduri cu investitii in instrumente cu venit fix.

Suma minima totala de investitie este de 600 de euro sau dolari. Piraeus percepe un comision de subscriere de 2,5% in cazul fondurilor de actiuni, si de 1,5% in cazul fondurilor de obligatiuni. Comisionul de rascumparare este zero.

“Avand expunere atat pe pietele emergente cat si pe cele dezvoltate, fondurile oferite de Piraeus Bank Romania sunt solutia pentru clientii care doresc o investitie lichida, cu potential ridicat, care ofera acces la pietele financiare din Europa, America Latina, Asia sau Statele Unite ale Americii. Credem ca diversificarea portofoliului de servicii este unul dintre cele mai eficiente instrumente de fidelizare a clientilor existenti si de atragere a unora noi” a declarat, intr-un comunicat de presa, Iuliana Anchidin (foto), Head of Institutional Sales din cadrul Diviziei de Financial & Capital Markets a Piraeus.

Citeste si:

Noul serviciu este disponibil la nivel national, in 18 sucursale ale Piraeus Bank Romania, urmand ca proiectul sa fie implementat in toata reteaua de unitati a bancii.

Sursa imagine: Compania