Sucursala din Romania a X-Trade Brokers are un nou director general dupa ce Victor Safta a fost inlocuit cu polonezul Tadeusz Kuropatwinski.

Safta s-a retras din functie pentru a-si pune in aplicare alte proiecte, se arata intr-un unui comunicat de presa al casei de brokeraj.

Tadeusz Kuropatwinski lucreaza pentru X-Trade din anul 2009 ca Associate Manager la sediul central din Polonia, iar din 2010 a ocupat functia de director adjunct al sucursalei din Romania, fiind responsabil cu coordonarea departamentelor de marketing, resurse umane si financiar.

“Este o sarcina dificila si plina de responsabilitati pe care o preiau avand doua obiective majore. Pe de o parte imi propun consolidarea pozitiei pe care X-Trade Brokers o are pe piata romaneasca mai ales din prisma educatiei populatiei in acest domeniu si a transformarii tranzactionarii pe pietele financiare intr-un “sport de masa”. Pe de alta parte, vizez cresterea volumelor tranzactionate in mod constant de catre clientii nostri”, a declarat Kuropatwinski.

X-Trade Brokers s-a lansat pe piata din Romania in anul 2009.

“Ca si volum de business, pentru anul curent obiectivul principal este stabilizarea volumelor tranzactionate si scaderea componentei <<sezoniere>>, prin care avem luni calendaristice in care marcam 1 miliard Euro tranzactii in marja si alte luni cu volume mult mai mici; ne propunem atragerea de noi clienti (in 2011 am castigat peste 800 de noi clienti), precum si cresterea volumelor tranzactionate de fiecare client, in primul rand prin sprijinirea acestora in mod educativ astfel incat sa isi creasca profiturile realizate din tranzactii si sa isi reduca dramatic pierderile", spune Kuropatwinski.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri