Jim Rogers, celebru investitor american, co-fondatorul Quantum Fund alaturi de George Soros si unul dintre cei mai de succes autori in domeniul economic, vine pentru prima data in Romania si participa la editia inaugurala a Chartered Financial Analyst (CFA) Central and Eastern EuropeInvestment Conference, eveniment ce va avea loc in Bucuresti, in data de 4 aprilie 2012.

Considerat unul dintre “magicienii” pietelor emergente, Jim Rogers va aborda problematici precum pozitionarea pietelor mature fata de pietele in curs de dezvoltare, solutiile neconventionale pe care aceste piete le dau provocarilor actualei recesiuni si rolul pe care economiile asiatice vor si pot sa il joace in Europa Centrala si de Est.

Alaturi de Jim Rogers, la conferinta vor lua parte si alte personalitati ale lumii financiar-bancare, precum Daniel S. Meader, presedinte Board of Governors al CFA Institute, SUA, Steven Sitao Xu, Chief Representative, The Economist Group, China, Stuart Leckie, presedinte al Stirling Finance Limited, Hong Kong si Alejandro Reyes, Managing Partner, The Editors Group, Hong Kong.

CFA Romania este o organizatie afiliata la CFA Institute si reuneste specialisti in domeniul financiar, in piete de capital si in economie.

Cine este Jim Rogers

Co-fondator al legendarului Fond Quantum, impreuna cu George Soros , Rogers este celebru pentru dibacia de a tranzactiona marfuri.

Acest succes al sau a ajutat Quantum sa ofere un randament de 4.200% in primii 10 ani.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si