La selectia firmei de executive search au participat mai multe companii din Romania si din strainatate. Decizia finala a fost luata de Consiliul Bursei, compania condusa de Radu Furnica urmand sa vina cu mai multe propuneri, in saptamanile urmatoare.

Conform acelorasi surse, suma pe care compania de executive search o va incasa este de aproximativ o treime din salariul pe un an al CEO-ului pe care il recruteaza.

Unul din cele mai importante lucruri pe care Consiliul le asteapta de la noul director general este experienta internationala. Leadership Development Solutions are o expunere ridicata si pe plan extern, fiind intr-un parteneriat exclusiv cu Korn Ferry International, cea mai mare firma de executive search din lume.

Citeste si:

Imediat dupa validarea noului Consiliu al Bursei, presedintele Lucian Anghel a declarat ca se incearca urgentarea la maximum a procedurii de alegere a unui director general.

Dan Paul, vicepresedintele BVB, declara atunci ca CEO-ul trebuie sa aiba “un IQ mare si sa faca fata cerintelor, sa implementeze masurile cerute”.

Lucian Anghel a mai spus ca sunt foarte multe persoane interesate de pozitia de conducere executiva a Bursei, care si-au manifestat intentia chiar inainte de a fi demarat proiectul de recrutare.