Investitorii vor avea acces si la datele de piata pentru mai multe burse din lume, printre care cele din SUA si Polonia.

„Dorim sa venim mai aproape de clientii nostri prin intermediul unui produs care pune pe primul plan siguranta, confortul si eficienta, si ne asteptam ca ANYMA sa depaseasca asteptarile clientilor bancii”, a spus Daniel Pocorea, director peite de capital in cadrul BRD-Groupe Société Générale.

Clientii BRD pot alege un comision fix, negociat cu banca, sau un comision calculat pe baza rulajului mediu de tranzactionare. Astfel, cele mai mic comision este de 0,35%, pentru rulaje de peste 1 mil. lei, in vreme ce maximul ajunge la 0,8%, pentru un rulaj mediu de sub 40.000 lei, realizat in ultimele trei luni.

Pentru schimburile realizate pe pietele internationale, investitorii vor trebui sa plateasca si un comision fix pentru fiecare tranzactie. Pe Bursa de la Viena, de exemplu, comisionul fix ajunge la 60 euro, in vreme ce la Paris valoarea acestei plati este de 25 euro/tranzactie.