Tradeville reduce comisionul aferent tranzactiilor cu actiuni internationale derulate pe sistemul alternativ administrat de Bursa de Valori Bucuresti la 0,25%, incepand cu jumatatea lunii.

Recent, Tradeville a introdus un comision diferit pentru tranzactiile intra-week, fiind calculat la jumatate din comisionul standard de tranzactionare la BVB, dar nu mai putin de 0,25% comision mediu.

Tranzactiile intra-week presupun cumpararea si vanzarea de volume egale ale actiunilor aceluiasi emitent, in interval de 5 zile lucratoare.

Recent, ca urmare a solicitarii Tradeville, BVB a aprobat parametrii de market maker aferenti tranzactionarii a zece actiuni americane: Apple Inc., Bank of America Corporation, Intel Corporation, The Coca-Cola Company, Visa Inc, JPMorgan Chase & Co, Microsoft Corporation, Google Inc., McDonald’s Corporation, Merck & Company.

In cursul anului 2011, Tradeville a solicitat introducerea la tranzactionare pe sistemul alternativ al BVB a noua companii europene: Adidas, Deutsche Telekom, E.On, Christian Dior, Danone, Heineken, L’Oreal, Bayer si SAP.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Norofert a vandut oferta privata in 8 ore si se pregateste de listare