Andrici a depus la Oficiul registrului comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti o cerere de interventie in nume propriu impotriva cererii de inregistrare mentiuni formulate de SIF4, pentru inregistrarea Hotararilor Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor SIF Muntenia SA din data de 12 aprilie.

“Cererea de interventie priveste nelegalitatea inregistrarii, avand ca motiv principal solicitarea SIF Muntenia SA de inregistrare a unor hotarari contrare celor comunicate in sedinta Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor SIF Muntenia SA din data de 12.04.2012 si consemnate in procesul-verbal de sedinta al adunarii”, se arata in informarea trimisa de actionarul SIF4.

SIF Muntenia a lipsit din piata aproape o saptamana, ca urmare a unor neclaritati din AGA.

Citeste si:

La cateva zile dupa Adunarea Generala, conducerea Societatii de Investitii Financiare Muntenia a publicat un raport pe Bursa, in care mentiona ca nu se pot informa investitorii asupra hotararilor adoptate in AGA de joi, acestea nefiind comunicate de catre presedintele sedintei. Deciziile au fost anuntate ulterior.

Razboiul” de la SIF Muntenia s-a vazut si in piata: imediat dupa revenirea la tranzactionare, investitorii au inceput sa cumpere puternic din piata pentru a-si asigura pozitii de forta in viitoarele Adunari Generale ale societatii.