Bogdan Chetreanu, comisar CNVM, se alatura celorlaltor voci din piata care sustin ca listarile duble in cazul companiilor de stat romanesti nu reprezinta chiar cea mai fericita alegere pe care Guvernul o poate face.
“Personal, nu vad rostul listarilor duale in cazul companiilor de stat. Piata romaneasca este perfect conectata la cele internationale, nu exista bariere de intrare si oricie investitor strain poate sa vina sa investeasca direct sau indirect pe BVB. Piata locala poate sa absoarba fara prea mari probleme oferte importante precum cele de la Hidroelectrica si Romgaz”, a declarat oficialul Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM), in cadrul unei conferinte organizata de catre casa de avocatura Musat si Asociatii.

Intr-un interviu recent acordat wall-street.ro, ministrul delegat pentru mediul de afaceri, Lucian Isar, a reluat ideea de a lista companiile de stat atat pe BVB, cat si pe o alta piata internationala.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri