Declaratia a fost sustinut la Palatul Victoria, intr-o conferinta de presa sustinuta impreuna cu premierul Victor Ponta si in care si seful Guvernului a sugerat ca seful OPSPI va fi demis din functie.

"Din punctul meu de vedere, domnul Vulpescu trebuie schimbat din functie, dar acest lucru va fi facut in momentul incheierii procesului de privatizare la Oltchim", a spus ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, potrivit Mediafax.

El a aratat ca procesul de privatizare va fi formal incheiat in 1-2 zile.

Ministrul a adaugat ca a afirmat anterior ca este pregatit sa isi depuna mandatul in cazul unui esec al privatizarii, dar aceasta doar daca vina i se datoreaza si a precizat ca nici premierul Ponta si nici el personal nu considera ca a gresit.

Citeste si:

"Premierul nu considera ca eu, ministrul Economiei, am gresit. Dupa cum ati observat, raspunderea revine comisiei de licitatie, presedintelui comisiei de licitatie si respectiv OPSPI", a spus Chitoiu.

Intrebat de jurnalisti daca i se pare normal ca seful OPSPI sa asculte muzica la negocieri, Chitoiu a afirmat ca acesta nu a ascultat muzica in timpul negocierilor, dar ca dupa ce s-au incheiat negocierile, dupa ce participantii la licitatie au plecat, a pus o muzica de fond.

Premierul Victor Ponta nu a dorit sa raspunda concret daca Vulpescu va fi demis, dar a sugerat ca o astfel de decizie va fi luata.