Oficialii Bursei din Sibiu (Sibex) spun disparitia fostului director Cristian Sima cu banii clientilor WBS Holding nu are niciun efect asupra operatorului pietei de derivate.

Politia si CNVM au demarat investigatii dupa ce mai multi clienti ai firmei WBS Holding, controlata de Sima, s-au plans ca au conturile blocate, brokerul fiind de negasit in ultimele zece zile.

“Sibex nu are niciun fel de legatura cu sau relatii cu WBS Holding (societate care din informatiile pe care le avem, ar fi inregistrata in Insulele Virgine si nereglementata de catre CNVM) si nu detine niciun fel de informatii referitoare la eventualele operatiuni desfasurate de catre dl. Cristian Sima cu banii clientilor WBS Holding”, se mentioneaza intr-un comunicat al Bursei din Sibiu.

Acestia adauga faptul ca decizia de demitere a lui Cristian Sima din functia de director general si presedinte al Sibex a fost adoptata de catre administratori ca urmare a faptului ca acesta nu si-a indeplinit atributiile care ii reveneau in aceasta calitate.

De la 1 octombrie 2012, CNVM desfasoara un control la Sibex care vizeaza activitatea operatorului de piata din luna mai 2010 pana in prezent, conform planului de control al Comisiei pe anul 2012.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Sișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-sef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri