Directorul SIE, Teodor Melescanu, a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de ProTV, ca nu stie unde se afla Cristian Sima si ca aceasta nu reprezinta o preocupare a Serviciului.

"Nu, in mod sincer nu stiu unde se afla Cristian Sima si nu este o preocupare a noastra", a spus Melescanu (foto), raspunzand unei intrebari. El a precizat ca Serviciului nu i s-a cerut sa identifice unde se afla acesta, scrie Mediafax.

"Noua ni se poate face o cerere de activitate daca e vorba de o persoana care pune intr-adevar in pericol securitatea nationala, dintr-un motiv sau altul", a adaugat Teodor Melescanu.

"Cand e vorba de o chestiune economica, nici nu urmarim oamenii de afaceri ai nostri cum spunea domnul Diaconescu, nici nu-i cautam pe unde sunt", a mai spus directorul SIE, aratand ca exista alte structuri care se ocupa de astfel de chestiuni si mentionand colaborarea politieneasca.

Teodor Melescanu a mai spus ca nu l-a cunoscut personal pe Cristian Sima.

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a sustinut, in 12 octombrie, intr-o emisiune TV, unde a intrat in direct, ca se afla in Reykjavik (Islanda) si ca a plecat de frica din tara, intrucat i s-ar fi cerut sa isi cedeze toate activele pe care le are dupa ce a pierdut banii clientilor sai.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Teodorovici a anuntat depunerea unei motiuni simple impotriva PNL