Clark a fost numit presedinte, urmand sa conduca o sectiune importanta din activitatile zilnice ale companei, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al Prospectiuni. Prin aceasta mutare, o parte din atributiile actualului CEO, Gehrig Schultz, va fi preluata de noul presedinte.

Inainte de angajarea in Prospectiuni, Clark a detinut pozitiile de vicepresedinte pentru Emisfera de Est al Grant Geophysical, director general al United Geophysical in Nigeria si director de dezvoltare la Geokinetics.

Prospectiuni a avut anul trecut o cifra de afaceri de 315 milioane lei, mai mare cu 93% fata de anul precedent, si un profit brut de 41,43 milioane de lei.

Citeste si:

Actiunile Prospectiuni se tranzactioneaza luni la Bursa de Valori Bucuresti la pretul de 0,1415 lei, in scadere cu 1,3%. Compania are o capitalizare de aproape 103 milioane de lei (22,7 milioane euro).

Omul de afaceri Ovidiu Tender este principalula actionar al Prospectiuni, cu un pachet de 55,7% din titiluri, in vreme ce SIF Muntenia controleaza 11,8% din capitalul companiei.