Fostul director comercial al Prospectiuni Bucuresti (PRSN) Andrew Clark (foto) a fost numit presedinte al companiei de prospectare geologica, functie nou-creata in companie.

Clark a fost numit presedinte, urmand sa conduca o sectiune importanta din activitatile zilnice ale companei, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al Prospectiuni. Prin aceasta mutare, o parte din atributiile actualului CEO, Gehrig Schultz, va fi preluata de noul presedinte.

Inainte de angajarea in Prospectiuni, Clark a detinut pozitiile de vicepresedinte pentru Emisfera de Est al Grant Geophysical, director general al United Geophysical in Nigeria si director de dezvoltare la Geokinetics.

Prospectiuni a avut anul trecut o cifra de afaceri de 315 milioane lei, mai mare cu 93% fata de anul precedent, si un profit brut de 41,43 milioane de lei.

Actiunile Prospectiuni se tranzactioneaza luni la Bursa de Valori Bucuresti la pretul de 0,1415 lei, in scadere cu 1,3%. Compania are o capitalizare de aproape 103 milioane de lei (22,7 milioane euro).

Omul de afaceri Ovidiu Tender este principalula actionar al Prospectiuni, cu un pachet de 55,7% din titiluri, in vreme ce SIF Muntenia controleaza 11,8% din capitalul companiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Alin Niculae are in plan 600 apartamente pe un fost teren Prospectiuni