Postul TV informeaza ca cei doi ar fi primit de la Fondul Proprietatea bani in conturi off-shore, ca li se plateau vacante si ca circulau cu masini de lux inchiriate de Fondul Proprietatea. De la Fondul Proprietatea, vizati de investigatie ar urma sa fie managerul Fondului, Greg Konieczny, si Oana Truta.

Aceasta din urma este reprezentanta a Fondului Proprietatea in consiliul de supraveghere al companiei Hidroelectrica.

„In Romania exista din nefericire numeroase zvonuri sau stiri nefondate despre plangeri abuzive pe care, in general, nu le comentam. Cu toate acestea, avand in vedere gravitatea plangerilor la care fac referire aceste speculatii, dorim sa confirmam ca nici Fondul Proprietatea, nici reprezentantii sai nu au fost notificati de catre autoritatile romane despre deschiderea unei asemenea investigatii, Mai mult, respingem vehement existenta oricaror motive care sa sprijine o astfel de plangere ce ar implica Fondul Proprietatea sau managerul de investitii al Fondului”, se precizeaza intr-o nota adresata presei de catre Fondul Proprietatea.

Citeste si:

Remus Vulpescu a pierdut sefia Oficiului Privatizarilor dupa esecul vanzarii Oltchim si adevaratul circ mediatic care a urmat tranzactia.

Pana la ora redactarii acestei stiri nu existau informatii oficiale cu privire la aceasta posibila investigatie.