Statul nu mai are cu cine sa inlocuiasca directorii schimbati. Intermarul de la Hidroelectrica ajunge sef la Transelectrica

Directorul general interimar al Hidroelectrica, Stefan Gheorghe (foto), a preluat conducerea Transelectrica (TEL), iar in locul sau va fi numit un alt sef interimar, pana la inceputul lunii aprilie, cand va fi selectat prin concurs un manager profesionist.

"Acum doua ore Consiliul de Supraveghere al Transelectrica l-a numit pe domnul Gheorghe ca director general", a declarat pentru Mediafax Remus Boza, seful firmei Euro Insol, care administreaza judidicar Hidroelectrica.

Transelectrica a fost condusa pana acum de Andrei Gabriel Benghea Malaies, numit interimar in luna octombrie a anului trecut. Stefan Gheorghe a fost numit director general interimar la Hidroelectrica in iunie 2012.

Hidroelectrica este in insolventa in luna iunie a anului trecut.

Transelectrica si Hidroelectrica sunt doua dintre cele mai importante companii energetice din Romania si ambele sunt controlate de stat, prin Ministerul Economiei.

Borza a adaugat ca la inceputul lunii aprilie va fi organizat un concurs pentru ocuparea functiilor de conducere din Hidroelectrica, iar pana atunci in locul lui Gheorghe va fi numit un alt sef interimar.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri