SSIF Broker incepe anul 2014 cu o schimbare importanta la nivel de imagine: un site nou. Cu o structura user-friendly si un design inovator, noua imagine a site-ului ssifbroker.ro ofera informatii complexe si o experienta grafica unica pentru toti utilizatorii, atat clienti ai SSIF Broker SA, cat si investitori interesati de piata de capital.

Scopul principal al relansarii site-ului a fost acela de a oferi un spatiu interactiv, in care actionarii BKR sunt informati punctual si in timp real, clientii au acces facil la platforma de tranzactionare si pot consulta detalii despre cele mai recente produse financiare lansate, iar vizitatorii interesati de acest domeniu pot fi la curent cu informatii despre piata profitand, totodata, si de tutorialele menite sa ii familiarizeze cu concepte de baza despre piata de capital.

Site-ul nu se adreseaza doar actualilor sau potentialilor clienti SSIF BROKER, ci tuturor celor care sunt interesati de bursa, in general. Astfel, pe noua pagina web se pot gasi informatii variate despre produse, piete, strategii de investitie, servicii emitenti, conturi, dar si rubrici de analiza si stiri din piata de capital.

Pentru a facilita utilizarea pentru toti cititorii, continutul categoriilor a fost simplificat, noua versiune fiind mult mai lizibila si concinsa. Accesul la platforma de tranzactionare pentru piata autohtona, respectiv la platforma de tranzactionare pentru piete externe, se face de pe o singura pagina, toate avantajele celor doua platforme fiind prezentate intr-un mod simplu si concis. De asemenea, tutorialele ajuta utilizatorii sa utilizeze programele disponibile.

Homepage-ul prezinta elemente de grafica moderne ce pun accentul pe cele patru puncte de interes ale site-ului: produsele financiare, platforma de tranzactionare, sectiunea de analize si centrul de educatie financiara.

Ca noutati, site-ul ssif broker.ro a multiplicat variantele de contact si formele de acces la informatii din partea specialistilor SSIF BROKER prin rubrici precum FAQ, chat, Facebook, Linked, Newsletter si Blog.

O alta noutate consta in preluarea integrala a portalului tranzactiibursiere.ro. Astfel, utilizatorul nu mai este nevoit sa acceseze doua pagini diferite, regasind toate informatiile cu privire la tranzactii in rubrica „informatii tehnice despre piata”.Tot aici, utilizatorii pot urmari cotatii pe bursa autohtona si straina, noutati pe bursa, Intraday Spot, date istorice ale cotatiilor spot si futures, analize si comunicate bursiere si date despre emitenti.

De asemenea, ,,Academia Broker” este in plina dezvoltare. Aceasta sectiune cuprinde tutoriale si un glosar de termeni ce poate fi consultat ori de cate ori este nevoie. Tutorialele video constau in emisiunile ,, Dictionar de capital”, unde specialistii Broker aleg sa explice saptamanal diferite concepte specifice domeniului. Pe viitor, vizitatorii site-ului se vor putea inscrie la webinarii si intalniri periodice.

In paralel, blogul este segmentat pe informatii de interes updatate pentru speculatori si investitori, in timp ce prin intermediul forumului, cititorii au posibilitatea de a participa la discutii si de a deschide noi subiecte.

Ce diferentiaza site-ul SSIF BROKER de alte site-uri de specialitate? Cateva exemple sunt sectiunea ampla de analize, cotatii, stiri bursiere, sectiunea de educatie financiara, Blog-ul si Forumul, varianta in engleza a paginii si designul interactiv. Puteti explora noul site la adresa www.ssifbroker.ro.

Despre SSIF Broker SA

SSIF Broker SA s-a implicat în listarea la Bursa de Valori București a unora dintre cele mai prestigioase societăți din România, și a cotat 11 dintre cele 12 societăți listate inițial la BVB, pregătind și introducând la tranzacționare un număr de 45 societăți printre care se numară Antibiotice Iași, Azomureș Târgu-Mureș, Terapia Cluj-Napoca, Artrom Slatina, Astra Vagoane Arad și altele. În anul 2005, SSIF Broker SA a devenit prima și până în prezent singura societate de servicii de investiții financiare listată la Bursa de Valori București, la categoria I.

Societatea de servicii de investiții financiare Broker S.A este primul broker local de retail care a listat la Bursa de Valori București produse structurate: certificatele Turbo long și short, cu activ suport indicele Dow Jones Industrial Average și indicele EURO STOXX50. De asemenea, compania beneficiază de suportul unui departament intern de analiză ce răspunde nevoilor de analiză și tranzacționare adresate investitorilor instituționali, rezidenți și nerezidenți.

SSIF Broker SA are în prezent mai mult de 12.000 de acționari persoane fizice și juridice. Cel mai important acționar persoană juridică este SIF Muntenia, cu o deținere de 12,514% din capitalul social. Capitalul social subscris și integral vărsat este în prezent de 84.670.466,75 lei.