Un loc in Consiliu este vacant inca din aprilie 2013, iar o pozitie este libera in urma demisiei lui Mihai Fercala in luna mai a anului trecut.

In luna mai a anului trecut au fost cooptati doi membri provizorii, respectiv Floriean Firu (fost vicepresedinte CA si director general adjunct la SIF Transilvania) si Petru Mihalcea (fost membru CA).

Pentru ocuparea celor doua locuri vacante s-au mai inscris Crinel Valer Andanut (CEO al Allianz-Tiriac Pensii Private), Gabriele Alexe (administrator in cadrul unor companii detinute de SIF Transilvania), Mirel Leonard Visan (director general al SSIF Eastern Securities) si Gheorghe Albu (consilier parlamentar, fost consultant ASF si comisar CNVM).

Functia de presedinte al Consiliului de Supraveghere este ocupata de Razvan Gavaneanu, fiul omului de afaceri Corneliu Gavaneanu, care detine Metaltrade si porturile Docuri si Bazinul Nou din Galati. Ceilalti membri sunt Stefan Szabo, Gheorghe Lutac, Dumitru Carapiti si Constantin Fratila.

Povestea celor cinci prieteni...
Citeste si: Cinci prieteni urmeaza "Planul B" si infiinteaza o microberarie

SIF Transilvania a fost in 2013, pentru al doilea an consecutiv, cea mai profitabila dintre cele cinci SIF-uri, cu un castig de 189,6 milioane lei (43 milioane euro).