Broker Cluj (BRK), singura firma de brokeraj listata pe Bursa de Valori Bucuresti, a inceput un proiect de educatie financiara, care se va desfasura sub forma a doua calupuri de cate 5 webinarii saptamanale, in timpul carora specialistii Broker vor explica principiile fundamentale ale functionarii pietei de capital, a produselor financiare si a strategiilor aferente tranzactionarii pe bursa.

Cei care se vor inscrie gratuit la toate webinariile si vor avea o rata de participare totala de peste 70%, vor obtine o diploma de investitor semnata de catre Broker Cluj si Bursa de Valori Bucuresti.

Proiectul webinariilor a fost inceput dupa desfasurarea primei jumatati a conferintelor Academia Broker, care au subliniat necesitatea existentei unei educatii financiare in randul romanilor. Atat Academia Broker cat si webinariile se adreseaza studentilor, potentialilor investitori si investitorilor care doresc sa isi extinda cunostintele in acest domeniu. In timp ce conferintele necesita prezenta fizica a celor interesati, webinariile ofera o alternativa pe cat de eficienta, pe atat de comoda: prezenta se face prin accesarea platformei online de pe calculatorul personal.

Specialistii Broker prezinta live temele abordate si ofera astfel posibilitatea interactionarii in timp real.

“Aceste cursuri online cuprind o varietate larga de teme, de la aspectele de baza ale tranzactionarii instrumetelor financiare si pana la strategii complexe de tranzactionare. Webinariile sunt sustinute de persoane cu o mare experienta in piata de capital. Credem cu tarie ca doar niste investitori educati pot face ca piata de capital din Romania sa creasca, iar odata cu aceasta si SSIF Broker” a subliniat Grigore Chis, director general Broker Cluj.

Citeste si:
Bursa de Valori Bucuresti trece de maximul ultimilor 12 ani
Bursa de Valori Bucuresti...

Mai multe firme de brokeraj s-au implicat recent in proiecte educationale dedicate investitorilor incepatori sau persoanelor interesate sa investeasca pe bursa. Chiar si Bursa de Valori Bucuresti a demarat luna trecuta BVB Invest Quest, o competitie virtuala de tranzactionare online ce se desfasoara pe platforma BVB. Firmele de brokeraj Estinvest, Intercapital, Broker Cluj si Tradeville sunt parteneri ai BVB in cadrul acestui proiect.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Petrecere ca inainte de criza pe bursa romaneasca