15 Septembrie 2014

Antreprenorii au o sansa prin proiecte de finantare private



Piata de capital poate oferi cheia potrivita pentru deblocarea mecanismului de finantare si activarea unui segment important de business care sa genereze crestere economica si locuri de munca – sectorul IMM.

“In acest moment, economia noastra arata ca un ceas vechi care ramane in urma sau asteapta pe cineva sa-l intoarca. Iar una dintre piesele principale neglijate, care ar putea sa-I regleze daca primeste impulsul necesar, este sectorul IMM. Cu cheia potrivita putem sa armam din interior intreg mecanismul si piata locala de capital detine o astfel de cheie. Prin proiecte de finantare private poate activa mediul antreprenorial oferind o alternativa viabila de finantare care sa-i genereze crestere”, a declarat Adrian Lupsan (foto), director de dezvoltare, Certinvest.

Restrictiile finantarii traditionale si lipsa unor solutii alternative mentin companiile mici si mijlocii romanesti intr-o stare de incertitudine privind dezvoltarea ulterioara iar statisticile confirma aceasta situatie. In 2013, 45% dintre companiile mici si mijlocii romanesti nu au folosit nicio sursa de finantare, cu 3% care au folosit fonduri proprii si un ingrijorator procent de 42% cu nicio alta sursa de finantare accesata.

Vrei sa afli mai multe despre finantarea antreprenorilor? Esti intreprinzator sau manager intr-o firma antreprenoriala? Participa la Conferinta "Antreprenor caut finantare" de joi, 25 septembrie. Inscrie-te aici!



Citeste si