Fostii clienti pagubiti ai firmei de brokeraj Harinvest pot solicita compensatii incepand de astazi, potrivit unui anunt al Fondul de Compensare a Investitorilor (FCI).

Cerere compensare persoana fizica

Cerere compensare persoana juridica

Investitorii care se considera indreptatiti la compensare pot formula Cereri de compensare, in conditiile legii. Cererile de compensare vor fi adresate numai pe formularele puse la dispozitie de Fond, pe care le puteti descarca fie din atasamentele articolului, fie de pe siteul FCI. De asemenea, formularul mai poati fi solicitat si Administratorului Judiciar.

Cererile de compensare se vor depune la sediul Administratorului Judiciar - AMT Servicii Insolventa (adresa: Craiova, jud. Dolj, str. Unirii, nr 30, Tel/fax: 0251/415.330) , insotite de documentele mentionate in formularul Cererii de compensare. Termenul de depunere nu trebuie sa depaseasca 30 zile de la data publicarii Tabelului definitiv al creantelor in Buletinul Procedurilor de Insolventa.

Cererile de compensare vor fi onorate de catre Fond in limita echivalentului in lei a 20.000 euro.

Retail jobs

Fondul anunta ca inceperea platii compensatiilor catre investitorii indreptatiti se va efectua in cel mai scurt timp posibil, dupa aprobarea Listei de plata de catre Fond, dar nu mai tarziu de 3 luni de la respectiva data.

Foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri