Raiffeisen Asset Management (RAM) va avea din luna ianuarie a anului viitor un nou director general, postul urmand sa fie preluat de catre Razvan Szilagyi, care ocupa in prezent pozitia de director de vanzari in Divizia de Trezorerie a Raiffeisen Bank.

Actualul director general, Mihail Ion, va ramane presedintele RAM si va prelua la nivel executiv conducerea Directiei de Companii Medii si Sector Public din Divizia de Corporate Banking a Raiffeisen Bank.

Razvan Szilagyi face parte din echipa Raiffeisen de 11 ani si este director de vanzari in Divizia de Trezorerie si Piete de Capital a Raiffeisen Bank, membru in conducerea CFA Romania, manager si analist financiar, expert in managementul riscului (valutar, de dobanda, de lichiditate).

Mihail Ion s-a alaturat Raiffeisen Bank in 2002 ca economist-sef al bancii, a fost apoi seful Departamentului Managementul Activelor si Pasivelor si conduce RAM inca de la infiintare. In prezent, el este si presedintele Comitetului de investiti pentru clientii cu averi ridicate al Raiffeisen Bank si presedinte al CFA Romania.

Raiffeisen Asset Management, companie a grupului austriac Raiffeisen, administreaza active de 1,2 miliarde de euro in Romania.

Citeste si:
Razvan Szilagyi, Raiffeisen AM: Bursa trebuie sa se digitalizeze
Razvan Szilagyi, Raiffeisen...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Creditarea persoanelor fizice avanseaza mai rapid si in 2017
Setari Cookie-uri