Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a lansat luni, 15 decembrie 2014, noul website, inlocuind vechea pagina de internet folosita in ultimii ani.

Printre nou-introdusele sectiuni, “Pentru Companii” aduce informatiile necesare despre listare, cu sectiuni dedicate pentru listarea pe piata reglementata si pe sistemul alternativ de tranzactionare. Companiile pot afla pasii pentru listare, comisioanele si cerintele, precum si o serie de recomandari post-listare astfel incat sa isi poata imbunatati comunicarea cu investitorii.

Investitorii mai putin experimentati au o sectiune speciala unde pot invata mai multe despre principalele tipuri de instrumente financiare tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti si modalitatea de tranzactionare a acestora.

“Una dintre cele mai importante imbunatatiri este instrumentul de grafice interactiv, disponibil in tab-ul Grafice, unde pretul pentru emitentul selectat poate fi comparat cu alte serii de date, fie serii de preturi ale altor emitenti la alegere, fie indici ai pietei. In plus, informarile de la emitenti pot fi adaugate pe grafic, obtinandu-se astfel o imagine mai clara a factorilor care au determinat evolutia pretului”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al BVB.

Instrumente de cautare au fost introduse in toate tab-urile care contin tabele, iar printre noile informatii adaugate se regasesc datele de contact ale echipei emitentului responsabile de Relatia cu Investitorii si alte informatii.

Referinte incrucisate sunt disponibile si in alte sectiuni din website, ghidand astfel utilizatorii catre alte pagini de pe website care contin informatii relevante si corelate cu tema prezentata in acea pagina. O coloana de navigare rapida este pozitionata in partea dreapta a majoritatii paginilor individuale si contine link-uri incrucisate catre alte pagini sau website-uri asociate, link-uri catre continut ce poate fi descarcat (ghiduri, materiale educationale, publicatii s.a.) si date de contact relevante.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri