Banca Internationala de Investitii (BII) a atras recent 111 milioane lei (25 milioane euro), de pe piata de capital din Romania, emisiunea de obligatiuni debutand saptamana aceasta pe Bursa de Valori Bucuresti. Denis Ivanov este vicepresedintele Consiliului de Administratie BII, fiind prezent joi la deschiderea sedintei bursiere locale.

(Foto – de la stanga la dreapta: Omer Tetik – CEO Banca Transilvania, Paul Prodan – presedinte CA, BT Securities, Denis Ivanov - vicepresedinte CA BII, Ludwik Sobolewski – CEO BVB, Mircea Usache – vicepresedinte ASF)

Banca are active de 800 mil. euro si vizeaza sprijinirea pietelor de capital din statele membre: Romania, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Rusia, Slovacia, Vietnam, Cuba si Mongolia. Pe plan local, BII a acordat imprumuturi si linii de credit in valoare totala de 35 milioane euro catre Romcab, Agricover Credit IFN si BT Leasing Transilvania IFN.

Denis Ivanov, 41 de ani, a studiat relatii internationale si diplomatie la Moscova si are un MBA in finante la Londra. Ivanov a lucrat in cadrul Ministerului de Afaceri Externe al Rusiei, iar din 2013 activeaza ca vicepresedinte al Banca Internationala de Investitii.

Sursa foto: BVB

Citeste si:
Depozitarul Central deconteaza primele tranzactii in euro
Depozitarul Central...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Filip & Company a asistat oferta de obligatiuni BII de 500 mil. lei
Setari Cookie-uri