Prima parte a evenimentului a inclus dezbateri si prezentari prin care publicul a fost invitat sa-si identifice nevoile si obiectivele de investitii si sa cunoasca mai multe detalii despre optiunile investitionale disponibile in prezent. Partea a doua a evenimentului a fost structurata in doua sesiuni diferite: pentru incepatori si avansati.

“Un numar in continua crestere de participanti la Forumurile BVB pentru investitori, primele cluburi de investitori infiintate in Romania, succesul evenimentului Banii Tai Expo si scoala Fluent in Finante – toate acestea sunt fenomene care demonstreaza progresul transformarii profunde a pietei de capital din Romania catre modernizare”, a declarat Ludwik Sobolewski, directorul general al BVB.

In programul evenimentului a fost inclus si un anunt special al Bursei de Valori Bucuresti, in ce priveste lansarea unui concurs de tranzactionare, cu premiu o masina, care va incepe la inceputul anului viitor.

Citeste si:

Pentru incepatori BVB a organizat un seminar Fluent in Finante, pentru a le explica notiunile de baza pentru administrarea banilor si despre alternativele de investitie. Astfel de seminarii au fost organizate de BVB inca din luna iulie pentru angajatii mai multor companii mari din Romania, iar in acest an vor fi extinse si catre publicul larg, astfel incat oricine este interesat de administrarea banilor sa poata participa. Proiectul Fluent in Finante este o initiativa educationala a Bursei de Valori Bucuresti care isi propune sa creasca gradul de informare in ceea ce priveste administrarea finantelor personale.

Totodata, cei care au participat la sesiunea pentru avansati au avut parte de o demonstratie de tranzactionare pe platforma de tranzactionare online Arena XT, dezvoltata de Bursa de Valori Bucuresti.

Sursa foto: BVB