SIF Oltenia anunta semnarea unui memorandum cu Delamore&Owl Group of Companies, prin care isi da acordul ca Delamore sa inceapa procesul de due dilligence (tehnic, legal si financiar) in vederea unei potentiale achizitii a participatiei detinute de SIF la SC Argus Constanta, intr-un raport curent publicat de Bursa de Valori Bucuresti.

Conform informatiilor disponibile pe site-ul bvb.ro, SIF Oltenia detine 85% din Argus Constanta. In jurul orei 13.00, actiunile Argus aveau o crestere de aproximativ 11% pe BVB, nefiind suspendate de la tranzactionare. La pretul de 3,24 lei/actiune, valabil pentru ora 13.00, compania avea o valoare de piata de aproximativ 116 milioane lei.

Delamore&Owl Group of Companies este un grup cu operatiuni in peste 30 de tari din lume, ce detine 48 de subsidiare in diverse domenii, precum agricultura, infrastructura, energie sau activitati financiare.

In primele sase luni ale anului trecut, Argus a avut o cifra de afaceri de 106,6 milioane de lei, in crestere cu 64,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Profitul in prima jumatate a anului a fost de 52.256 lei.

Sursa foto: EDHAR/shutterstock

Citeste si:
Cascadorii rasului la olteni: AGA SIF Oltenia, prezidata de SIF Banat
Cascadorii rasului la olteni:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Compania farmaceutica Walmark, vanduta catre germanii de la Stada