Electrica a ramas fara un membru in Consiliul de Administratie

Michael Adriaan Maria Boersma, fost sef in grupul petrolier Shell, a demisionat miercuri din functia de membru in Consiliul de Administratie al Electrica SA. Compania are operatiuni de distributie a electricitatii in regiunile Transilvania Nord, Transilvania Sud si Muntenia Nord.

Decizia va intra in vigoare in 1 mai. El a fost numit in aceasta functie in septembrie 2014.

Inainte de a prelua aceasta pozitie, Boersma a mai fost presedinte al Shell Global Solutions (2000-2003) si director general al companiei integrate de utilitati Essent din Olanda (intre 2003 si 2009),

Ca urmare a demisiei lui Boersma, presedintele Consiliului de Administratie al Electrica SA, Cristian Busu, a solicitat Comitetului de nominalizare si remunerare sa inceapa sa caute alti candidati care ar putea prelua responsabilitatile de membru in Consiliu incepand cu 1 mai, se arata intr-un comunicat al companiei.

Electrica SA are operatiuni de distributie a electricitatii in regiunile Transilvania Nord, Transilvania Sud si Muntenia Nord. Compania se ocupa si cu furnizarea energiei electrice, avand clienti in toata tara.

Citeste si:
Master la Toronto, executiv la Electrica: Ce a "importat" din Canada?
Master la Toronto, executiv...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri