Investors Club Bucuresti a lansat proiectul “Meet the Company. Meet the CEO”, prima vizita urmand sa aiba loc la sediul Nuclearelectrica, unde membrii clubului si persoanele interesate de companie vor discuta cu CEO-ul companiei, Daniela Lulache.

Periodic, Invertors Club Bucuresti va organiza in cadrul acestui proiect intalniri cu investitorii la compania gazda. Sunt vizate atat companii de stat cat si companii private, alese in urma oportunitatilor de piata si a dorintelor exprimate de investitori. Prima intalnire este programata pe 16 martie la sediul Nuclearelectrica din Cernavoda. Vizita are caracter tehnic si operational, investitorii urmand sa poata vizita cele mai importante sectii ale centralei. La intalnire pot participa atat membrii clubului cat si persoanele interesate de companie care se inscriu pe website-ul clubului.

„Meet the Company, Meet the CEO - este un exemplu concret dar si practic de a contribui la generarea de interes si discutii, astfel incat investitorii sa poata lua decizii de investitii mai informate. Pentru a avea rezultate maxime, cred ca este nevoie sa beneficiem de deschiderea tuturor companiilor pentru acest proiect. Putem spune ca venim si in sprijinul companiilor prin accesul la investitori interesati”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Raluca Ganea, presedinte si membru fondator Investors Club.

Investors Club Bucuresti , singurul club al investitorilor pe piata de capital din Bucuresti isi propune promovarea investitiilor pe piata de capital si cresterea vizibilitatii “fenomenului” bursier.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri