De asemenea, magistratii au respins toate capetele de cerere si pretentiile RST MEDIA, in cuantum de 1 mil. lei, admitand totodata cererea reconventionala a ASF prin care dispune restituirea catre ASF a sumei de 27.555 lei. “ASF pretinde ca a platit suma din greseala, desi serviciile au fost prestate si receptionate fara nici cea mai mica obiectie”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al RST Media.

,,Curtea de Apel nu mentioneaza in hotarare daca ASF va presta servicii pentru RST MEDIA in contravaloarea sumei de 27.555 lei, atata timp cat noi trebuie sa restituim suma pentru servicii deja prestate, deja acceptate de catre ASF si platite de catre aceasta. Probabil ca ASF va formula o cerere de lamurire de dispozitiv in acest sens’’, spune Radu Soviani.

De cealalta parte, reprezentantii Musat & Asociatii, firma de avocatura care a reprezentat ASF, afirma ca decizia Curtii de Apel Bucuresti confirma pe deplin argumentele apararii, in sensul “importantei majore a respectarii reglementarilor imperative aplicabile contractelor de achizitie publica”.

Citeste si:

Curtea de Apel Bucuresti nu a publicat motivarea hotararii din data de 28 martie.

La sfarsitul lui 2014, Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a incheiat contractul cu RST MEDIA, firma angajata pentru prestarea de servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice. RST Media castigase anterior licitatia privind prestarea de servicii de management in domeniul comunicarii catre ASF, valoarea contractului fiind de 992.000 lei (220.000 euro), cu TVA, pentru trei ani.

Sursa foto: Agerpres