O noua extragere la loteria bonurilor fiscale va avea loc duminica, 17 iulie, la ora 19:30, la care participa toate bonurile fiscale emise luna trecuta, fondul total de premiere fiind de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, este publica si poate fi transmisa in direct, informeaza News.ro. La extragerea din iunie au iesit castigatoare bonurile fiscale in valoare de 79 lei emise pe 20 mai.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al companiei Loteria Romana pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile pentru revendicarea premiilor, in valoare totala de un milion de lei, pot fi depuse din ziua urmatoare extragerii, la sediile ANAF. Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Daca vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri castigatoare, va fi efectuata o noua extragere la o data ulterior anuntata, pentru desemnarea a maxim 100 de premianti.

Anul trecut, valoarea totala a premiilor acordate a fost de aproape 5 milioane de lei, suma care s-a impartit intre 17.985 de castigatori, potrivit datelor MFP.

In acest an vor fi organizate in total 14 extrageri ale loteriei bonurilor fiscale, dintre care 12 lunare si doua ocazionale, fiecare cu un fond de premiere de un milion de lei. Pana in prezent, au avut loc cinci extrageri lunare, aferente lunilor ianuarie-mai, si una ocazionala, de Paste.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri