Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a dat startul primului concurs de tranzactionare in mediu real din Romania – Condus de Randament. Competitia va incepe pe 17 octombrie si se va incheia pe 17 februarie 2017, utilizand toate mecanismele si regulile specifice activitatii de tranzactionare la Bursa. Obiectivul participantilor este sa obtina cel mai mare randament al portofoliului de concurs.

Randamentul investitiei va fi calculat pe baza tranzactiilor realizate cu una sau mai multe actiuni din cele 25 incluse in componenta indicelui BET-XT. Competitia nu are o suma minima de intrare, iar participantii au libertatea sa aplice propria strategie de investitii, atata timp cat deruleaza tranzactii de cumparare de minimum 30.000 lei pana la data de 17 februarie 2017, finalul concursului.

„Scopul principal este de a raspandi unui public cat mai larg informatia ca investitiile la Bursa de Valori Bucuresti sunt o oportunitate atractiva. In special acum, dupa ce companiile romanesti au distribuit cele mai mari randamente din lume in acest an, in medie de 8% pentru indicele principal – BET”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Lucian Anghel, presedintele BVB.

In competitie poate participa orice persoana care are 18 ani impliniti pe 21 septembrie, inclusiv. Pentru a intra in competitie, cei interesati trebuie sa detina un cont de tranzactionare la unul dintre Intermediarii Parteneri si sa se inregistreze prin intermediul paginei oficiale de internet www.condusderandament.ro. Intermediarii Parteneri ai Concursul sunt: Raiffeisen Bank, Prime Transaction, Estinvest, BT Capital Partners, Super Gold Invest, Muntenia Global Invest, Intercapital Invest, Piraeus Bank, TradeVille.

Dupa patru luni de competitie, primii 20 de participanti care au obtinut cele mai mari randamente vor primi urmatoarele premii pregatite de Bursa de Valori Bucuresti impreuna cu partenerii sai:

  • premiul 1 - un autoturism Dacia Duster Laureate, culoare alb glacier, motor 1,6 benzina, 105 CP, 4x4, EURO6. Premiul va fi oferit impreuna cu toate actele necesare inmatricularii. Autoturismul va fi oferit impreuna cu o polita CASCO completa si RCA pentru o perioada de 12 luni, incepand cu data inmanarii premiului, oferite de Destine Broker.
  • premiul 2 - un voucher de cumparaturi in valoare de 3.000 EUR, oferit de eMAG.
  • premiul 3 - o vacanta Premium de 5 zile in Romania, oferit de Happy Tour.
  • premiul 4 - un Smart Scooter Evolio X-Board, oferit de Evolio.
  • premiul 5 - un ceas Vector Watch Luna Rose Gold, oferit de Vector Watch.
  • premiul 6 - un ceas Vector Watch Luna Argintiu, oferit de Vector Watch.
  • premiul 7-16 - un abonament Premium pentru 12 luni, oferit de Avocatnet.ro.
  • premiul 17-20 - o Pusculita Fluent in Finante, oferita de Bursa de Valori Bucuresti.

Pentru incepatori, Bursa de Valori Bucuresti a pregatit un curs online de 10 lectii si un KIT de Investitii, care poate fi solicitat gratuit completand un formular pe pagina oficiala a Concursului www.condusderandament.ro si livrat la adresa prin Posta Romana.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri