Radu Toia (foto) este de luni noul consilier al Presedintelui ASF, Misu Negritoiu, pentru piata de capital si protectia consumatorului.

Toia si-a inceput cariera in piata de capital cu aproape 20 de ani in urma. In perioada 1997 – 2014 a activat in cadrul Comisiei Nationale pentru Valori Mobiliare (CNVM) si Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) unde a coordonat, din pozitia de director, directiile de Autorizare - Reglementare si Autorizare - Supraveghere.

Radu Toia este din decembrie 2015 director executiv al Asociatiei Administratorilor de Fonduri (AAF), iar din ianuarie 2016 ocupa pozitia de administrator independent al Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Toia a ocupat si functia de vicepresedinte executiv al SIF Transilvania in perioada iunie 2014 – iulie 2015.

Incepand din aprilie 2016, ca membru in Colegiul de Coordonare al SAL-Fin din partea AAF, a participat la infiintarea si dezvoltarea entitatii de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar non-bancar.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri