Firma de pariuri Superbet a listat pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) o emisiune de obligatiuni corporative negarantate, in valoare de 9,7 mil. lei si cu o dobanda de fixa de 12% pe an.

Titlurile se pot tranzactiona pe sistemul alternativ (ATS) al BVB, acestea avand scadenta in anul 2020.

“Banii obtinuti vor fi investiti in extinderea afacerii de retail – agentii noi de pariuri, cat si pentru impulsionarea business-ului online, lansat in 2015. In mediul online, cea mai mare parte a banilor sunt directionati catre dezvoltarea de tehnologie avansata”, a declarat Vlad Ardeleanu, director general operatiuni multibrand Superbet.

Oferta de obligatiuni a fost intermediata de brokerii de la Ieba Trust si s-a adresat investitorilor privati, la aceasta participand in final 57 de persoane. Grupul Superbet opereaza brandurile Superbet, Betarena si GOBet. Compania si-a extins activitatea si in Polonia, unde incearca sa obtina licentele necesarea pana la finalul anului 2017.

In 2015, Advanced Retail System, firma care inchiriaza si amenajeaza spatii pentru agentiile de pariuri Superbet, a lsitat pe ATS o emi¬siune de obligatiuni in valoare de aproape 4 mil. lei.

Citeste si:
Marile companii de pe bursa bifeaza inca un semestru de cresteri
Marile companii de pe bursa...

Superbet Betting & Gaming este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc si pariuri din Romania cu aproape 1.800 de salariati si peste 600 de agentii in care ofera servicii de pariuri si loterie, jocuri virtuale si peste 2.000 de jocuri mecanice. Profitul net al companiei a crescut cu 270% in 2016 (y/y), depasind nivelul de 27 mil. lei.

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Badea: Sunt sanse mari ca Hidroelectrica sa fie listata la bursa