Depozitarul Central acorda extrase de cont gratuite

Cu ocazia evenimentului “World Investor Week” organizat de Autoritatea de Supraveghere Financiara, la initiativa IOSCO, Depozitarul Central va elibera gratuit extrase de cont detinatorilor de instrumente financiare prezenti la sediul institutiei, in data de 4 octombrie 2017.

"Ne bucuram sa fim parteneri ai Autoritatii de Supraveghere Financiara si sprijinim aceasta initiativa de educatie financiara, constientizand importanta majora a demersului informativ. Sustinem, ca de fiecare data, astfel de evenimente si speram ca World Investor Week, o initiativa a Organizatiei Internationale a Reglementatorilor de Valori Mobiliare (IOSCO) sa devina o traditie in Romania. Cu acest prilej, ii invitam pe toti cei interesati sa ne viziteze, miercuri, 4 octombrie 2017, intre orele 9.00-15.30, la sediul nostru, pentru a putea intra in posesia extrasului de cont, in mod absolut gratuit si pentru a afla pe loc daca au detineri in cadrul companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti", a declarat, intr-un comunicat de presa, Silvia Buicanescu, director general al Depozitarului Central.

Pentru a intra in posesia extrasului de cont, doritorii trebuie sa se prezinte personal la sediul institutiei din Bdul Carol 34-36, sector 2, Bucuresti, in intervalul orar 9.00-15.30, cu un act de identitate in original.

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri