Impact Developer & Contractor, dezoltatorul proiectului rezidential Greenfield, intentioneaza sa listeze obligatiuni negarantate in valoare totala de 30 milioane de euro, asa cum reiese din prospectul publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

"Emitentul ofera spre vanzare un numar de 6.000 de obligatiuni negarantate cu rata dobanzii anuale fixa, scadente in 2022, cu o valoare nominala individuala de 5.000 euro. Valoarea nominala totala maxima a obligatiunilor este de 30 milioane euro. Obligatiunile vor fi nominative si dematerializate", se arata in document. Obligatiunile vor fi purtatoare de dobanda fixa de 5,75% (dobanda anuala, calculata ca procent fata de valoarea nominala a fiecarei obligatiuni in circulatie), potrivit Agerpres.

In urma finalizarii ofertei, societatea intentioneaza sa solicite Bursei de Valori Bucuresti acordul final pentru admiterea la tranzactionare a obligatiunilor pe Piata Reglementata la Vedere a BVB. Subscrierile se pot face incepand de luni pana vineri.

Societatea intentioneaza sa foloseasca banii pentru proiectele Floreasca, Domenii si Greenfield. Emitentul intentioneaza finalizeze achizitia terenului pe care va dezvolta Proiectul Floreasca, ce se va implementa in 2 faze, cu un total de 130.000 mp construiti. In ceea ce priveste proiectul Domenii, acesta se va implementa in 3 faze, pe un total de circa 65.000 mp construiti. Faza 1 va debuta in ultimul trimestru din 2017 si va insuma 24.800 mp. Fazele 2 si 3 cu 40.200 mp construiti vor incepe in martie 2018 respectiv septembrie 2018.

La proiectul Greenfield, emitentul va continua dezvoltarea rezidentiala in cartierul Greenfield 2 cu Faza 7 din Ansamblul Platanilor pentru ultimele 6 blocuri aflate in dezvoltare si va incepe dezvoltarea Greenfield Plaza, la sfarsitul anului 2018.

Sursa foto: rsooll / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri