14 Iunie 2018

Dorin Boerescu vrea sa listeze pe bursa reteaua de marketing afiliat 2Performant Network



2Performant Network, compania care detine 2Parale – una dintre cele mai mari retele de afiliere din Romania, ar putea sa se listeze pe bursa la inceputul anului viitor, devenind astfel prima retea de marketing afiliat prezenta in piata de capital romaneasca.

Dorin Boerescu, CEO-ul 2Performant, spune ca vrea sa listeze compania in primavara anului viitor, in piata AeRO administrata de Bursa de Valori Bucuresti, in momentul de fata existand “discutii avansate” in acest sens. Prezent la un eveniment antreprenorial organizat de Romanian Business Leaders, Boerescu a mentionat ca vrea sa dea posibilitatea investitorilor initiali ai 2Performant sa faca un exit, precum si angajatilor care beneficiaza de stock option plan.

In cei zece ani de activitate, 2Performant a colaborat cu peste 2.000 de branduri, generand 3,28 milioane de vanzari in valoare de peste 122 mil. euro (+TVA), aducand partenerilor comisioane in valoare de peste 6 mil. euro platite prin intermediul retelei.

AeRO este o piata destinata startup-urilor si IMM-urilor, precum si societatilor transferate de pe fosta piata Rasdaq. In prezent, cele mai tranzactionate actiuni de pe AeRO sunt cele ale furnizorului de servicii de training IT Bittnet Systems (BNET).



Citeste si