Andreea Stanescu este noul general manager al biroului din Bucuresti al grupului London Stock Exchange (LSEG), potrivit unui anunt al companiei.

Stanescu a ocupat anterior functia de vice-president service delivery, responsabila de regiunea EMEA, in cadrul companiei de servicii IT Stefanini. De asemenea, ea a fost si membru in consiliul executiv al Vodafone Romania.

In noua functie, Andreea Stanescu va coordona activitatea centrului de servicii pentru afaceri din Bucuresti al LSEG, acesta urmand sa angajeze personal din compania de servicii comune a Grupului, Business Services Ltd (BSL).

Bursa din Londra vrea sa ajunga la 200 de angajati in Bucuresti in 2019, dupa ce anul acesta au anuntat infiintarea biroului din Bucuresti. Operatorul de piata se afla pe locul 6 in lume in functie de capitalizarea companiilor listate, concurand cu Euronext in Europa, si cu NYSE (SUA), Nasdaq (SUA), Japan Exchange Group (Japonia) si Shanghai Stock Exchange (China) la nivel global.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri