Sub umbrela E-Infra se afla filialele Direct One, Electrogroup, Netcity Telecom, Nova Power & Gas si cu asociatul sau detinut in proportie de de 40% Wind Energy Service East Europe.

Oferta va cuprinde vanzarea de actiuni nou emise de companie, precum si actiuni existente, detinute de actionarii actuali, Teofil Muresan, Simion Muresan si Marian Pantazescu.

Grupul deinte si opereaza cea mai mare retea neutra de fibra optica inter-urbana de tip OPGW (optical ground wire) din Romania, care reprezinta o parte integranta a infrastructurii de telecomunicatii a unora dintre cei mai mari operatori din tara si care este, in acelasi timp, o componenta tehnica critica pentru functionarea sistemului national de distributie a energiei electrice.

Piata auto din Romania atinge...

Piata auto din Romania atinge un nou maxim din ultimii 10 ani

18 Oct 2018   Auto

Totodata, prin Netcity, grupul detine si opereaza reteaua subterana pentru fibra optica a Municipiului Bucuresti, pe baza contractului de concesiune de lucrari publice incheiat pentru o perioada de 49 de ani, pana in 20157 (Proiectul Netcity).

Cu venituri consolidate de 473,6 mil. lei in 2017, un EBITDA ajustat (profit operational consolidat ajustat inainte de depreciere si amortizare) de 93,2 mil. lei si peste 600 de angajati, grupul urmareste o strategie de crestere prin dezvoltarea ofertei de infrastructura-ca-serviciu (infrastructure-as-a-service) si prin extinderea portofoliului de clienti.

IIB listeaza noi obligatiuni...
Citeste si: IIB listeaza noi obligatiuni pe Bursa de Valori Bucuresti

Sursa foto: Shutterstock