Sorin Mindrutescu, directorul general al Oracle Romania anchetat de catre DNA pentru luare de mita, s-a retras din Comitetul Reprezentantilor Fondul Proprietatea.

“Franklin Templeton International Services in calitate de administrator de fond de investitii alternative si administrator unic al Fondul Proprietatea, prin prezenta, anunta investitorii ca dl. Sorin Mindrutescu, care a ocupat functia de membru in Comitetul Reprezentantilor Fondului din septembrie 2010 si de Presedinte al Comitetului din aprilie 2012, a decis sa se retraga din functiile detinute in Comitetul Reprezentantilor si in Comitetele Consultative ale Fondului, decizia producandu-si efectele imediat”, se mentioneaza intr-un comunicat publicat de FP pe bursa.

Seful Oracle Romania este anchetat de catre DNA cu privire la incasarea unor mite de 869.000 euro.

Directorul general al Oracle Romania a pus drept garantie in dosarul in care este acuzat de luare de mita un imobil evaluat la peste 800.000 de euro, informeaza DNA.

"In cursul zilei de joi, Sorin Mihai Mindrutescu a respectat obligatiile privind cautiunea, in sensul ca a pus la dispozitia procurorilor inscrisuri din care rezulta constituirea unei garantii reale imobiliare asupra unui bun imobil evaluat la 835.000 de euro", se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie

Citeste si:
In ce conditii poate sa fie arestat Sorin Mindrutescu, seful Oracle
In ce conditii poate sa fie...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Cofondatorul Oracle, dat in judecata de actionari